Over het bedrijf

Wij zijn Vintage point Amsterdam. Dé webshop met betaalbare vintage meubels en woonaccessoires. Elke week gaan wij op zoek naar tweedehands vintage meubels die je interieur mooier maken! Wij zoeken voornamelijk naar de stijlen jaren 50, 60, 70, retro & vintage. Al onze spullen zijn uniek en worden met zorg uitgezocht! 

Vintage Point Amsterdam is een bedrijf opgericht door Rosa en Daniel Dings, die als broer en zus wekelijks op jacht gaan naar unieke en stijlvolle meubels- en woonaccessoires die het interieur een excentrieke boost geven. De webshop is in 2019 ontstaan uit liefde voor een stijlvol maar toch duurzaam interieur. Brocante, retro, vintage maar ook industrieel gebruikte meubels worden bij ons aangeboden voor een eerlijke prijs.


Waarom dit idee?


Het idee van Vintage Point is ontstaan uit een liefde voor het afstruinen van de Franse rommelmarkten. Onze ouders hebben sinds onze geboorte al een mooi huisje in het noorden van Frankrijk, waar wij van jongs af aan met de familie vroeger hele zomers doorbrachten. Als kinderen van een kunstenaar is de esthetische waarde van spullen er als het ware met de paplepel in gegoten. Het verzamelen van mooie spullen en het decoreren en inrichten van huizen met deze objecten is iets waar kunsthistorica studente Rosa al jarenlang blij van wordt. Met een door Daniel afgeronde studie hotel & eventmanagement en een zakelijke visie hebben wij besloten onze krachten te bundelen en van iets waar wij veel liefde en passie uit halen ons beroep te maken.

Het concept van Vintage Point komt voort uit het idee om unieke wooninrichting producten aan te bieden die voor veel mensen toch betaalbaar zijn. Deze tweedehands producten zijn vooral afkomstig uit Nederland, België en Frankrijk.

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk begrip daarom geven wij prachtige spullen met een uniek verhaal toch een tweede leven. Daarnaast maken wij voornamelijk gebruik van herbruikbare materialen in onze dagelijkse werkzaamheden, zo dragen wij zeker ons steentje bij aan het milieu.

Veel plezier op onze webshop!