Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Dit zou kunnen komen doordat het product toch niet bevalt of een andere reden. Wat de reden ook is, als klant van Vintage Point heb je recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en retour te sturen. Het volledige bedrag inclusief de verzendkosten wordt terug overgemaakt naar de gegeven bankrekening. Mocht het product terug gezonden kunnen worden via PostNL dan zijn Alleen de kosten voor retour vanaf jouw huis terug naar ons voor uzelf. Gaat het om een bezorg/afhaal product? Neem dan eerst even contact met ons op, dan kunnen wij een afspraak maken voor het terugbrengen van het betreffende product. Bij het retourneren van een product dient altijd onderstaand herroepings-formulier ingevuld en meegestuurd te worden.


Het product dient in de algemene verpakking teruggestuurd te worden zonder beschadigingen. Vintage Point behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

Voor vragen omtrent retourneren kunt u contact met ons opnemen via: info@vintagepoint.nl

 

*BELANGRIJK*
Mocht het product via PostNL teruggestuurd worden, moet dit naar het volgende adres:

Daniel Dings
Bos en Lommerweg 135-1

1055DR, Amsterdam

 

Vintage Point verkoopt gebruikte tweedehands producten. Dit houdt in dat er een mogelijkheid is dat er gebruikssporen aanwezig zijn. Deze gebruikssporen zullen meestal minimaal zijn en niet hinderlijk. Mocht er bij een bepaald product toch meer gebruikersschade zijn dan normaal, dan wordt dit altijd vermeld bij de productomschrijving.

 


Modelformulier Voor Herroeping
PDF – 59,5 KB 654 downloads