Home » Verzenden, Afhalen en Bezorgen

Verzending & Levertijd

Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 besteld zijn, worden meestal op dezelfde dag nog verzonden! Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte! Het streven is om de bestelling binnen 48 uur verzonden te hebben.


De levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Vintage Point maakt gebruik van gebruikte dozen voor de verzending van alle producten. De spullen zullen veilig verpakt worden, zodat ze niet beschadigen.

 

Vintage Point verzendt in Nederland en België. Voor beide landen gelden verschillende verzendkosten:

 

Nederland

- Pakket tussen 0 - 10 kg: €7,25

- Pakket tussen 10 - 30 kg: €12,71

*Als een product minder dan 10kg weegt, maar te groot is voor de doos, dan worden de verzendkosten van de pakketten tussen de 10-30 kg berekend.

 

België

Pakket tussen 0 - 23 kg: €8,65

 

Alle betalingen worden veilig verwerkt via IDeal of Bancontant! 

 

Afhalen

Alle meubels of woonaccessoires die niet verzonden kunnen worden met pakketpost of niet bezorgd kunnen worden in onze auto, kunnen worden afgehaald op afspraak! Bij elk product waarbij dit het geval is wordt er duidelijk in de productbeschrijving vermeld dat het om een afhaalproduct gaat! Bij het bestellen van een afhaalproduct dient in het opmerkingenveld bij het bestelproces de gewenste datum en dag vermeld te worden. Wij nemen standaard contact met je op via de email of whatsapp bij een afhaal bestelling om een afspraak in te plannen voor het ophalen. Voor het afhalen van producten worden geen bezorgkosten gerekend. De betaalmogelijkheden voor het afhalen zijn cash, betalen via iDeal of overmaken via Tikkie.

Na het bestellen van het afhaalproduct heeft de klant 14 dagen om het product op te komen halen. Voor andere vragen omtrent afhaalproducten kan er een email gestuurd worden naar info@vintagepoint.nl 

 

Mocht de klant het afhaalproduct toch bezorgd willen hebben, raden wij www.brenger.nl aan!

 

Bezorgen

Alle artikelen die niet via PostNL bezorgd kunnen worden, kunnen ook op afspraak bezorgd worden. Wij berekenen deze bezorgkosten op basis van de provincie waar je woont. Mocht de bestelling duurder zijn dan €250,00 zijn, vervallen de bezorgkosten! De bezorging van producten door onze koerier geldt alleen voor in Nederland!

- Wij bezorgen grote en zware producten tot aan de voordeur begane grond!
- Het kan mogelijk zijn dat er na de aankoop wordt gevraagd voor hulp met het item uit de auto te tillen!
- Mocht het om een zwaar item gaan, zorg er dan voor dat er iemand aanwezig is die het item kan helpen naar binnen te tillen!

De betaalmogelijkheden voor bezorgen zijn cash, betalen via iDeal of overmaken via tikkie. Zie hieronder een compleet overzicht van de bezorgkosten per provincie:

- Bezorgen Amsterdam: *GRATIS*
- Bezorgen Provincie Noord-Holland: €25,00
- Bezorgen Provincie Utrecht: €25,00
- Bezorgen Provincie Zuid-Holland: €35,00
- Bezorgen Provincie Flevoland: €35,00
- Bezorgen Provincie Noord-Brabant: €45,00
- Bezorgen Provincie Overijssel: €50,00
- Bezorgen Provincie Gelderland: €50,00
- Bezorgen Provincie Friesland: €50,00
- Bezorgen Provincie Drenthe: €55,00
- Bezorgen Provincie Zeeland: €55,00
- Bezorgen Provincie Groningen: €60,00
- Bezorgen Provincie Limburg: €60,00

Voor meer vragen omtrent de bezorging alle producten kan je een email sturen naar: info@vintagepoint.nl. Vergeet hierbij niet te vermelden om welk product het gaat en wat de locatie is van aflevering.