Blog: Volg ons op Social media!

Gepubliceerd op 6 juni 2019 om 13:15


Welkom allemaal op de blog pagina van Vintage Point. Hier brengen wij elke maand verhaal over bepaalde spullen, stijlen, interieur en nog veel andere onderwerpen. De eerste blog gaat over alle socialmediapaginas die wij gebruiken. Op deze verschillende platformen communiceren wij vrijwel alles wat ook op de website te zien is. 

Facebook

Facebook wordt voornamelijk gebruikt voor het aankondigen van al onze nieuwe producten.  Wij gebruiken Facebook ook voor het weergeven van alle evenementen waar wij aan gaan deelnemen. Klik op onderstaande Facebook knop om onze pagina te openen!

 

Instagram
Instagram gaan wij vooral gebruiken voor de visuele weergave van al onze pareltjes. Ook wordt er via instagram interieuradvies gegeven door middel van onze producten te plaatsen in verschillende stijlen die mooi in het interieur zouden passen. Check onze instagram via onderstaande knop!

 


Pinterest
De pinterest pagina gebruiken wij om inspiratie op te doen. Maar ook zullen wij onze eigen interieurstylingfoto's op Pinterest zetten. Neem een kijkje op onze Pinterest pagina en droom weg in de verschillende stijlen die gevoel en sfeer aan een interieur geven. Klik op onderstaande knop om onze Pinterest te checken!

Reactie plaatsen

Reacties

N.kuyt
2 jaar geleden

Super leuke winkel, betaalbaar en origineel