Alle Producten


Op zoek naar een antieke kast, mid century tafel, keramieken tijger of Perzisch tapijt? Vintage Point heeft het allemaal. Al onze meubels en accessoires zijn uniek en betaalbaar! Zie hieronder een overzicht van alle vintage items die wij op onze shop aanbieden. Wekelijks wordt de webshop aangevuld met nieuwe producten! Wil je een item eerst in het echt zien? Maak dan gerust een afspraak om bij ons langs te komen in Zaandam. Alle producten op deze pagina zijn chronologisch gesorteerd van nieuw naar oud!

 Blog: Het hergebruik van meubels

Hoi! Leuk dat jullie deze derde blog alweer lezen. In deze blog zal een van onze belangrijkste visies centraal staan; - het  streven naar een meer duurzame wereld door het hergebruiken van spullen. Daarbij zullen we tonen dat het hergebruik van meubels niet alleen goed is voor het milieu, maar ook een hippe interieur revolutie meemaakt.  

Lees meer »

Blog: De afgelopen maanden

Welkom allemaal op de blog pagina van Vintage Point. Hier brengen wij elke maand verhaal over bepaalde spullen, stijlen, interieur en nog veel andere leuke onderwerpen. In deze blog vertellen we over hoe het de afgelopen drie maanden sinds de start van ons bedrijf is gegaan.

Lees meer »

Blog: Het begin van Vintage Point!

Welkom allemaal op de blog pagina van Vintage Point. Hier brengen wij elke maand verhaal over bepaalde spullen, stijlen, interieur en nog veel andere leuke onderwerpen. In deze blog gaan we het hebben over het ontstaan van ons bedrijf en waarom we dit idee zijn gaan uitvoeren!Het begin van Vintage PointOnze liefde voor rommelmarkten en mooie meubels is al vroeg begonnen. Wij zijn opgegroeid in een creatief gezin in hartje Amsterdam. Met een vader als kunstenaar hebben wij altijd de waarde van spullen, materiaal en authenticiteit meegekregen. In de vakanties, maar soms ook weekendjes heen en weer waren wij als gezin te vinden in ons buitenhuisje in Frankrijk aan de grens van België. Het bezoeken van oude kerken en kloosters maar ook de typische Franse vlooienmarkten waren een groot onderdeel van onze uitstapjes naar Frankrijk. Je zou zeker kunnen zeggen dat uit deze Franse nostalgie onze liefde voor mooie spullen is ontstaan. Het interieur van ons ouderlijk huis is daarom ook altijd een combinatie van modern, antiek en vintage geweest.

Lees meer »

Blog: Volg ons op Social media!

Welkom allemaal op de blog pagina van Vintage Point. Hier brengen wij elke maand verhaal over bepaalde spullen, stijlen, interieur en nog veel andere onderwerpen. De eerste blog gaat over alle socialmediapaginas die wij gebruiken. Op deze verschillende platformen communiceren wij vrijwel alles wat ook op de website te zien is. 

Lees meer »

Inspiratiefoto's 


Wil je graag op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten? En speciale kortingen ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


Google Review Widget