Waar komen de beelden vandaan?


Alle beelden komen rechtstreeks van een familiebedrijf in Noord-Italië. Sinds 1985 specialiseert het bedrijf zich in beelden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit keramiek. Door verstandig gebruik van water, vuur en aarde is het bedrijf in staat om prachtige decoratieartikelen voor in huis te creëren. 

 

Handgemaakt

Vanaf 1985 tot heden is het bedrijf trouw gebleven aan zijn tradities, namelijk de handmatige productie van alle artikelen. Onder de vele producten die het bedrijf heeft gemaakt hebben zij zich met de tijd gespecialiseerd in de productie van keramische dieren.

 

Ziet jouw beeld er dan anders uit dan de foto op de site omdat het handgemaakt is?

In grote lijnen zijn alle beelden hetzelfde. Omdat alles met de hand gemaakt wordt kan het bijvoorbeeld zijn dat er hier en daar een streep of stipje anders is. Ook kan de oogkleur verschillen. De uitstekende kwaliteit en elegantie van de beelden is in ieder geval een garantie na het bestellen en daarnaast is elk beeld uniek!

 

Soorten beelden

De keramieken beelden kunnen in verschillende soorten en maten besteld worden. Naast ons huidige aanbod op de webshop is er nog veel meer mogelijk! Denk hierbij aan verschillende formaten, kleuren en soorten dieren, er is echt heel veel mogelijk! Stuur gerust een e-mail naar: info@vintagepoint.nl om alle opties hiervoor te bespreken.

 

Pre Order / Showmodellen

Wij hebben vaak geen voorraad, maar de beelden kunnen vooruit besteld worden. De levertijd hiervoor is gemiddeld 8-10 weken, soms gaat het sneller. Wel hebben wij van veel beelden een showmodel in de winkel staan. Maak gerust een afspraak om het beeld te komen bekijken.

 

Adres:
Westzijde 96, Zaandam

Openingstijden:

Maandag: Op Afspraak

Dinsdag: Op Afspraak

Donderdag: Op Afspraak

Zaterdag: Open van 12:00 - 15:00